Tyskland

Playmobil Funpark

indsendt 12. apr. 2019 05.05 af Maria Tarnow

16.06.2015

En dejlig dag i Plamobil Funpark inden vi kører videre mod Østrig.

Se  flere billeder her


Sommerferie - Röhn

indsendt 11. apr. 2019 12.14 af Maria Tarnow   [ opdateret 12. apr. 2019 06.54 ]

27.07.2013

Vi har haft en fantastisk ferie, hvor den første uge blev brugt i Sydtyskland på Röhn Parkhotel. Vi var afsted med vores gode venner Anette og Laurids og deres børn Kevin og Frederik. Vi oplevede en masse spændende ting og så de utrolig flotte natur områder. 

Vejret var helt mod forventning super godt med sol og næsten 30 grader hver dag. Lejlighederne på Röhn Parkhotel var store og dejlige og stedet kan bestemt anbefales til andre. Vi bookede allerede i januar og det fik til halvpris :-)

Billeder fra Röhn:

Ferie på Röhn Park Hotel Det var et rigtig dejligt hotel med mange aktiviteter, bl.a. legeland, sportsaktiviteter, legepladser og børnedisco, hvilket var et hit for børnene. Der var mulighed for at få alkoholfrie børnedrinks med paraplyer og det hele :-) 

Badeområdet Der var et rigtig stort badeområde på hotellet. Den indendørs pool var delt op i børne- og voksen område. Børneområdet indenfor var meget hyggeligt, men vi savnede en børnepool udenfor. Da vejret var fantastisk, blev poolen udenfor brugt rigtig meget. 

Tur til Schwarzes Moor En tidlig morgen tog vi ud til sorte mosen og vandrede i det store natur område. Mosen er placeret ca. 770 meter over havets overflade og måler 66 hektar. Det var en stor oplevelse for os alle - selv om Sophia blev træt i benene og måtte bæres det sidste stykke.  

Tur til Die Wasserkuppe En af dagene tog vi op til Wasserkuppe, hvor vi kunne nyde den fantastiske udsigt og prøve sommer kælkebane og bobslædeturer ned af bjerget. Det var en sjov oplevelse for hele familien. Det gik rigtig så hurtigt i slæderne - vi nåede i top fart på knap 40 km i timen. Både Daniel og Sophia var vilde med det, så det ende med mange turer. Der var også en stor legeplads med mange rigtig gode aktiviteter.   

Tur til Fulda Efter Wasserkuppe kørte vi til byen Fulda, hvor vi hyggede os is, solskin og shopping.

Tur til Alfa Point Det var rigtig spændende at se den gamle grænse mellem øst- og vest Tyskland. Det er et stykke historie som ikke må glemmes. Højdepunktete for børnene var nok, da vi så de store tanks og en lille flagermusunge. 

Tur til Geisa På turen hjem fra Alpha Point kom vi ved et tilfælde forbi en lille by som hed Geisa. Da vi kørte over broen, opdagede vi, at man kunne gå i den lille flod, så det skulle vi selvfølgelig også prøve. Det var rigtig sjovt, men også lidt spændende, da man let kunne miste balancen. Ved byens kulturhus var der et springvandsområde som børnene kunne bade i. Da vi ikke havde deres badetøj med, fik de lov til at bade i deres undertøj. 

Röhn Hike En vandretur på 3 km i området, hvor du bl.a. kommer gennem skoven og ser Silver søen som var rigtig smuk. Turens rute var lavet som et spil, hvor du skal huske de forskellige billeder for at finde vejen rundt. Der var 13 billederne i alt, og det lykkes for Daniel at huske dem allesammen i den rigtige rækkefølge. Undervejs kunne vi plukke skovjordbær og Daniel prøvede at klatre op ad i sten skråning. 

Sommerferie i Harzen

indsendt 11. apr. 2019 11.59 af Maria Tarnow   [ opdateret 11. apr. 2019 12.03 ]

22.07.2012

Vi har haft en fantastisk sommerferie i Harzen med vores dejlige børn. 

Mandag: Vi kørte afsted ved otte tiden med to forventningsfulde børn med Ramada Hotel i Harzen. De hyggede sig og snakkede på bagsædet, så lidt film og spiste pølsegifler. Vi stoppede med jævne mellemrum og det passede helt perfekt. Vi havde ikke turde håbe på, at  de mange timer i bilen ville gå så godt. Efter lækker aftensmad på hotellet, legede vi i legerummet og Daniel og Sophia fik hver en bamse af hotellet, fordi de ikke var til at stå for :-) 

Tirsdag: Vi mødtes med vores gode venner Annette, Laurits, Kevin og Frederik i Pullman City Harz - Die lebende Westernstadt. Det var en fantastisk hyggelig dag med cowboys, heste og countrymusik. Ungerne legede på de mange legepladser og oplevede, hvordan det ville være, at være cowboys for en dag. 

Onsdag: På bytur til Goslar, hvor vi slappede af og fik set klokkespillet kl. 12 på torvet. Vi shoppede Haba spil til børnene og postkort. Om eftermiddagen var vi med svævebanen i Bocksberg bag hotellet op til toppen, hvor vi prøvede en ny rutsjebane. Det var rigtig sjovt og det gik rigtig hurtigt. Da Sophia var for lille, endte det med, at Daniel fik fire ture, hvilket passede ham helt fint :-)

Torsdag: Vi tog til Rammelsberg Mine, hvor vi fik en rundvisning. Vi kørte med et lille lukket tog ind i mine, hvilket var en spændende oplevelse for børnene. Om eftermiddagen tog vi til Wernigerode, hvor vi besøgte det flotte slot og nød den fatastiske udsigt. Vi kørte med hestevogn der op og lærte lidt om byens historie på vejen. Daniel havde glædet sig til at købe en heks som kunne le, når han klappede, så det fandt vi selvfølgelig til ham.    

Fredag: Vi besøgte et glaspusteri, hvor Daniel fik lov at prøve og puste glas. Han lavede to kugler til hans lille juletræ. De var meget flotte og han var også meget slolt. Sophia var desværre for lille til at prøve, hvilket hun tog meget pænt. "Sophia prøve næste gang" :-) Om eftermiddagen kørte vi til Braunlage, hvor vi spiste på en rigtig hyggelig restaurant. Efter noget dejlig mad, oplevede vi alle danskers skræk, da vi uden euro på lommen, fandt ud af, at de ikke tog visa. Mens Thomas stormede rundt i byen efter en ATM, måtte jeg pænt vente på stedet med Daniel og Sophia. Historien endte dog godt, da Thomas kom glad tilbage med euro...
 
Lørdag: Turen gik retur til Danmark med flere timers kø ved Hanover. Børnene tog det rigtig fint, men tilsidst var tålmodigheden ved at slippe op, så end ikke "Sammys store eventyr" og "Kong Fu Panda" kunne rede situationen. Vi nåede dog alle hjem i god behold efter de mange timers kørsel. 

Se flere billeder her

1-3 of 3