Sophia‎ > ‎Sophia 2015‎ > ‎

Så tager vi cyklerne frem..

indsendt 1. mar. 2015 09.11 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. jun. 2019 12.47 ]
01.03.2015

Trods regnvejr har Tarnow pigerne i dag været på cykeleventyr. Vi startede med at cykle hen til åen, forbi fårene, hvor vi holdte et lille hvil. Der var lidt glat på grund af regnen, så Sophia gled med cyklen. Hun var dog hurtig oppe igen og klar til at fortsætte turen. Herefter cyklede vi videre til kælkebakken, hvor vi løb hele vejen op uden at Sophia blev træt i benene. 

Det var lidt sjovt at være der, når der ikke var sne. Udsigten var flot og havde det ikke været for regnen, var vi nok blevet deroppe noget længere. Sophia mindede mig også om, at vi desværre havde glem noget lækkert..

Turen gik videre op mod legepladsen af den stejle bakken, hvor Sophia selv trak sin cykel hele vejen. Vi havde en masse sjov på legepladsen, hvor Sophia viste mig alle hendes ballance talenter på vippe motorcyklen. Hun er simpelthen en helt fantastisk pige :-)

Det sidste stykke hjem, gik det hurtig ned af bakke, men Sophia havde rigtig godt styr på cyklen, selv om hun var træt. Vi har haft en super hyggelig pigetur som helt sikkert skal gentages snart igen.   

Se flere billeder herComments