Sophia‎ > ‎Sophia 2013‎ > ‎

Besøg af julenissen Fritz

indsendt 11. dec. 2013 12.26 af Maria Tarnow
11.12.2013

Sophia var meget glad, da hun kom hjem fra børnehaven i dag. Julenissen Fritz, havde nemlig fortalt, at han gerne ville hjem og besøge hende.  

Fritz var knap nok kommet indenfor døren før han pludselig var væk. Vi ledte og ledte, men han var pist væk. Endelig fandt Sophia Fritz, der havde gemt sig i vores vaskemaskine. Fritz fortalte, at han gerne ville vaskes inden aftenens begivenheder.

Først gik turen ned til Fredensgade i Hinnerup, hvor Sophia viste ham alle husene med det flotte julelys. Nissen Fritz fortalte, at på sådan en gade ville han gerne bo. Det var heldigvis ikke så koldt, så vi kunne gå en tur op og ned af gaden. På et tidspunkt blev Fritz træt i sine små nisse ben, men så var Sophia rigtig sød til at bære ham. 

Dernæst skulle vi købe en gave til Sophias oldefar Henning som havde 87 års fødselsdag. Han blev meget overrasket, da han så Fritz som selvfølgelig blev inviteret med til fest. Da vi skulle til at spise aftensmad, havde Fritz gemt sig igen. Denne gang sad han oppe i oldefar og oldemors lampe. Vi måtte fortælle Fritz, at hvis han ville have desert, så måtte han være en sød nisse. 
Resten af aftenen hyggede vi os med is og andre lækre sager. Sophia og Fritz var nogle rigtige grinebidere som underholdte hele selskabet. På vej hjem faldt både Sophia og Fritz i søvn i bilen. De var begge meget trætte efter en rigtig sjov dag :-) 

Comments