Sophia‎ > ‎Sophia 2012‎ > ‎

Juletræsfest med Jyske Bank

indsendt 18. nov. 2012 11.27 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 11.33 ]
18.11.2012

I dag har vi været i Den Gamle By, hvor Jyske Bank holdt juletræsfest. Vi var afsted med vores venner Flemming og Rikke og deres søde børn Rasmus og Mathias. 
Det var super hyggeligt - vi dansede om juletræ, spiste æbleskiver og drak glögg til live julemusik, hvor selveste julemanden spillede med. 

Julemanden havde en kæmpe sæk med gaver med som han delte ud til de søde børn. Alle børn ventede spændt på, at deres navn ville blive råbt op. Da julemanden spurgte om der var en sød pige som hed Sophia Tarnow?, sagde Sophia højt "Det er mig julemand" og hun gik selv op og fik sin gave. Senere blev Daniel kaldt op og han fik også sin gave. 

Da alle børn havde fået gaver, kunne der pakkes op. Både Sophia og Daniel fik rigtig flotte gaver og de takkede begge julemanden, da de snere snakkede med ham igen. Senere var der også godteposer - uhm... 

Efter nogle timers julehygge, sluttede vi af med en gå tur rundt i Den Gamle By. Det har været en fantastisk dag, hvor Sophia slet ikke kunne stoppe med at snakke om julemanden :-)

Se flere billeder her  
Comments