Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Vi venter stadig...

indsendt 12. maj 2011 14.24 af Thomas Tarnow

12.05.2011

Vi venter stadig på at få en udrejsetilladelse til Sophia og det ser desværre ikke godt ud mere. Ministeriet i Korea nedsætter kvoten for udenlandske adoptioner hvert år med 10 %, hvilket betyder, at kvoten for i år allerede nu er ved at være brugt op.

Det betyder desværre, at vi måske først kan hente Sophia i 2012. Det er forfærdeligt at tænke på og ikke til at holde ud. Vi befinder os lige nu i den værste krise vi overhovedet kan forestille os. Vi har gjort alt, hvad vi kunne, men intet synes at hjælpe.

Imens bliver andre par, som har ventet meget kortere tid end os, placeret ind foran os og har allerede nu fået deres børn på 8 og 9 måneder hjem. Vi venter stadig på Sophia som snart bliver 14 måneder. Vi ved ikke engang, hvornår vi får hende i vores arme.

Det er meget frustrerende ikke, at kunne få et konkret svar fra DanAdopt eller via dem organisation Holt i Korea, så vi vi ved, hvornår vi kan hente Sophia. Det virker ikke som om, at der er nogen som tænker på Sophias tarv eller plejefamilien som hun bor hos.

Vi ved virkelig ikke, hvad vi skal gøre? Hvorfor sker dette her? Kan det virkelig være rigtigt? 

I dag har jeg sendt en lille gave ned til hende med et sæt sommertøj, 2 par futter, Hallo Kitty hårspænder og en lille bamse. Hun skal vide, at hendes far og mor i hvert fald savner hende. Vi tænker på hende hele tiden.  
Comments