Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Søndag i Haneul Park

indsendt 18. jun. 2011 23.31 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 10.56 ]
19.06.2011
 
I dag var vi været en tur i Haneul Park som ligger ca. 15 minutters gang fra vores Hotel. Det er en stor park med flere store legepladser, fodboldbane m.v. Der går normalt en å igennem området, men der er p.t. ingen vand pga. varmen. Vi har omkring 30-35 graders varme.
 
Det er dejligt at komme lidt uden for hotellet, selv om vi har en stor lejlighed. Vi har taget det meget stille og rolig siden fredag, hvor vi fik Sophia med hjem. Vi synes, at det begynder at gå rigtig godt.
 
Sophia er en glad og tillidsfuld lille pige. Hun smiler meget og elsker at danse, når vi spiller musik - også hård rock :-)
 
Hun er glad for at sidde i en stroller og følge med - hun vil ikke sidde i bæreselen. Hun er meget aktiv og løber rundt og kravler op og ned af alt ting. Sophia er dygtig, hun har lært mange tegn og pejer på det, hun gerne vil have, så vi kan fint kommunikere med hende.
 
Hun klapper og smiler, når vi "Sarang Heyo" som betyder "jeg elsker dig".  
 
Sophia og Daniel er lidt jaloux på hinanden og i fuld gang med at afmærke deres territorium. De skal nok blive rigtig glade for hinanden...
 
Se flere billeder her
 
Comments