Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Seoul Zoo og Rose Garden

indsendt 21. jun. 2011 06.17 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 10.53 ]
21.06.2011

Det går fortsat rigtig godt med Sophia. Hun nyder at komme ud og se sig omkring, når vi er sammen med hende. Hun reagerer, når vi kalder på hende som Sophia. Hun smiler til de mennesker hun møder, men vil ikke op til andre end os. Vi ved, at der er lang vej endnu, men det er bestemt en rigtig god begyndelse. 

Hvis Daniel gør eller siger noget som hun ikke er tilfreds med, løfter hun sin pegefinger og så kommer "arrigus kommanderius" frem :-)

Grundet de fine fremskridt og 40 graders varme, besluttede vi at bruge dagen i Seoul Zoo, for at komme lidt væk fra byen. Det var en fantastisk oplevelse!. Vi nød den flotte park, dyrene, legepladserne og ikke mindst begejstringen i Daniel og Sophias øjne under delfin showet. Der var urolig smukt i parken - skovklædte bjerge i baggrunden og en lille flod som løb gennem området. Vi kan varmt anbefale Seoul Zoo.  

Som en del af Seoul Zoo, besøgte vi Rose Garden, hvor der var rosefestival. Det kan slet ikke beskrives, hvor smukt roserne var og hvor fantastisk de duftede. Mens vi gik rundt og nød udsigten, spillede forskellige kunstnere på scenen - musik passende til lejligheden. Det var uden tvivl den perfekte afslutning på en dejlig dag. 
  
Se flere billeder her
Comments