Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Namsan Tower og meget mere

indsendt 15. jun. 2011 07.20 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 11.16 ]
15.06.2011

Efter et dejligt gensyn med Daniels plejefamilie i går, sluttede vi dagen af med at besøge 63 Building, hvor vi nødt den fantastiske udsigt over Seoul. Da vi kom der op, var der en flot kunstudstilling. Det var uden tvivl også den højest placerede på 60. etage.

I dag tog vi svævebanen op til Namsan Tower, hvor vi brugte nogle timer i det dejlige vejr. Siden vi var her i 2007, var der bygget en elevator, som kørte op til svævebanen, så der var ikke ret langt at gå.

En tradition på Namsan Tower, er at lave et lille kærlighedsskildt som hænges på en af væggene med en hængelås. Vi havde også et skildt med, som nu kan ses på et af træerne ved siden af tårnet. Vi glæder os allerede til at se, om vi kan finde det igen næste gang, vi kommer med børnene til Seoul.

Efter en tur oppe i tårnet, tog vi busen ned til Namsangol Hanok Village, som består af nogle smukke traditionelle koreanske huse. Det som primært trak var dog en annonceret Taekwondo-opvisning med et team fra Kukkiwon. Det var imponerende, at se de dygtige Taekwondo-udøvere sparke brædder over i to mands højde. 

Inden vi tog hjem spiste vi mørt oksekød over grill, Korean style, på et sted som var anbefalet i en af vores turist bøger. Korean Style betyder, at man har en lille grill med rigtige grillkul direkte i det bord man spiser ved. Middagen bestod udelukkende af kød og Kimchi nudler - det smagte rigtig godt, men vi savnede dog nogle ris :-)
 
Se flere billeder her
Comments