Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Godt begyndt...

indsendt 17. jul. 2011 12.14 af Maria Tarnow   [ opdateret 18. jul. 2011 03.36 ]
17.07.2011

Vi har nu snart været hjemme i en måned med Sophia og det går rigtig godt. Men som alle andre "nye" familier, har vi også vores udfordringer :-) 

Sophia er en klog og dygtig pige, der kan mange ting selv. Hun er samtidig en pige som er meget bevidst. Hun ved godt, at hun har været hos en plejefamilie i Korea, hos en plejemor og plejefar som har passet godt på hende. Hun er derfor stadig ved at lære, at blive tryg i hendes nye familie og finde ud af, at det er her hun skal være for altid. 

Vi arbejder i øjeblikket med hendes tilknytning. Sophia skal blive helt sikker på, at vi er hendes far, mor og storebror. At vi aldrig forlader hende. Endvidere at huset hun bor i nu, er et trygt sted at være. Vi har derfor brug for jeres hjælp!

Når I kommer på besøg hos Sophia, er det meget vigtigt, at I ikke løfter hende op, hvis hun kommer hen til jer. Hvis hun falder eller bliver ked af det, er det Thomas og jeg som trøster hende. Selvfølgelig må I lege og pjatte med hende, men det er meget vigtigt, at hun finder ud af, at det er os hun skal komme til. 

Vi har valgt, at vi det næste stykke tid bliver hjemme i vores eget hus/område, så hun bliver tryg her. I skal alle være hjertelig velkommen til at besøge os. Det betyder på ingen måder, at vi ikke vil besøge jer, for det vil vi gerne, men vi er blot nødt til at tænke på Sophia i første omgang. Vi beder om jeres forståelse for dette! 

Vi skal nok selv melde ud, når vi føler os klar til at tage på besøg hos jer :-)

På forhånd tak for hjælpen.

   


Comments