Sophia‎ > ‎Sophia 2011‎ > ‎

Citytour i Seoul

indsendt 11. jun. 2011 06.19 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 11.25 ]
11.06.2011
 
I dag har vi været på en hyggelig Citytour i Seoul arrangeret af Holt, det koreanske adoptionsfirma.
 
Foran vores hotel, mødte vi vores guide Kim Su-Youn, en rigtig sød pige som læste på universitet. Herefter tog vi sammen en taxa ind til centrum.
 
Vi så Gyeongbokgung paladset, hvor der var blevet afholdt cermonier, Seoul centrum og Insadong, hvor vi købte koreanske souveniers med hjem. Undervejs fortalte Su om byen, historien, kulturen og om, hvad unge mennesker i Seoul bruger tiden på.
 
Til frokost spiste vi, efter anbefaler fra Su, på en lokal resturant, hvor vi skulle sidde på gulvet og spise ved et meget lavt bord. Det var rigtig sjovt at prøve og maden var lækker og meget billig. Vi kunne dog begge mærke, at det var svært at komme op igen bagefter.
 
Vejret er dejlig og solen skinnede fra en skyfri himmel. Vi gik langs Cheonggyecheon Stream og nåede til sidst til et stort springvand ved City Hall. Nu var det Daniels tur til at bestemme. Daniel hoppede direkte ind og blev forvandlet til en vandhund. Han hvinede af fryd, mens han sprang rund og blev kølet af :-) 
 
Som afslutning på en dejlig dag, blev vi inviteret på aftensmad hos Sus  forældres pub. Vi fik bl.a. koreanske pandekager, fiskesuppe, spejlæg og kimchi. Det var alletiders - et rigtig hyggelig sted, hvor kun de lokale kommer. Bagefter blev vi kørt tilbage til vores hotel.
 
Se flere billeder fra turen her.
Comments