Skiferie‎ > ‎

Trysil 2017

Skiferie - snowboard

indsendt 15. apr. 2017 03.40 af Maria Tarnow   [ opdateret 15. apr. 2017 04.50 ]

03.02.2017

Endnu engang har vi været i Trysil på skiferie. Børnene var begge på skiskole, hvor de klarede det flot. De ligger begge på et flot niveau. Der går ikke mange   år før de kan køre fra os, specielt Daniel. 

De første 2 dage på ski var fantastiske med en masse god sne og dejligt vejr. Det var kvalitetstid på højt niveau - skønt at dyrke en sport vi alle elsker.

Mandag aften var der aftenski, hvor Daniel jeg jeg prøvede "Trysil snowpark" med diverse hop og forhændringer på ski. Det var så sjovt med en masse fart. Sophia og far hyggede hjemme i lejligheden med varm kakao i mens. 

Tirsdag formiddag havde Daniel og jeg booket en skiguide, så vi kunne prøve på snowboard. Daniel havde fortalt, at han trængte til at blive udfordret på ski. Det gik rigitg fint de første timer og det var super sjovt, men noget hårdere end almindelig ski. Daniel var lyn hyrtig til at lære det - indstruktøren var meget imponeret over ham. Da vi skulle til den sidste nedkørsel, gik det desværre galt for mig. Jeg styrkede og brækkede begge mine håndled. Jeg blev hentet af en læge på skiscooter som kørte mig tilbage til hytten, så vi kunne komme på sygehuset. Daniel synes, at det var mega cool at blive kørt afsted fra ulykkestedet. "Han kørte bare hurtig, mor.." Godt han ikke oplevede, hvor alvorligt det var før senere.

På sygehuset blev jeg indlagt i 3 dage og opereret i venstre håndled. Jeg fik gips på begge arme og var total hjælpeløs. Det var bestemt ikke sådan jeg havde forestillet mig skiferien. Thomas og børnene tog tilbage til hytten, så børnene kunne færdiggøre skiskolen. Der var intet de kunne gøre for mig og der var bestemt ingen grund til, at de også fik ødelagt deres ferie. De havde en god afslutning på ferien med Valle medaljekørsel og Thomas fik også stået lidt på ski alene. 

Trods udfordringerne er jeg klar på en ny skiferie næste år - dog uden snowboard!

Se flere billeder her


1-1 of 1