USA‎ > ‎USA 2017‎ > ‎

Joshua Tree National Park

indsendt 5. jun. 2017 05.50 af Maria Tarnow   [ opdateret 8. jun. 2017 21.43 ]
04.06.2017

Vi har haft en fantastisk dag i Joshua Tree National Park. Vi så de smukke træer, som er noget helt specielt.

Ved Hidden Valley kravlede vi på de kæmpe store sten. Nogen var mere forsigtige end andre, da vi ikke ønsker brækkede håndled på denne tur :-)

Keys View havde den flotteste udsigt ud over ørkenen. Daniel og Sophia lavede hver en lille sten opsætning. Vi var også heldige at se en ørn og et firben.

Børnene havde glædet sig meget til at se Skull Rock som er en stor sten, der ligner et dødningehoved. Daniel var lidt utilfreds med, at han ikke måtte springe rundt på de store sten.. Bagefter vandrede vi på Discovery Trail en times tid. Det var meget varm og selv om børnene blev trætte, klarede de det super flot. 

Vi sluttede dagen af med at besøge Cholla Cactus Garden, hvilket er et besøg værd. Cholla er en samling utrolig flotte kaktus blomster. Desværre havde vi et mindre uheld, da Sophia blev ramt af en de spidse Chollaer bolde. Det var så synd for hende. Hun havde en hel Cholla bold til at sidde på sin ankel. Vi fik ro på situation og hun er ok igen. Jeg fik nogle på halsen og skulle virkelig bruge krafter for at trække dem ud igen. 

Se flere billeder her


Comments