USA‎ > ‎USA 2017‎ > ‎

Huntington Beach m.m.

indsendt 3. jun. 2017 23.29 af Maria Tarnow   [ opdateret 8. jun. 2017 21.44 ]
03.06.2017

Vi startede dagen med en tur i Wallmart, hvor vi fik handlet lidt ind. Drengene stod længe og nød synet af 5 hele hylder kun med bacon, mens pigerne fik fundet et sæt nattøj til Sophia. Bagefter spiste vi morgenmad på Original Pancake House i Anaheim. Det var bestemt den lange ventetiden på 30 minutter værd for maden smagte fantastisk. Ikke engang Daniel kunne spise op af sin omelet, vafler og kartofler i strimler. 

Ved siden af pandekagehuset lå der et kæmpe træ som børnene selvfølgelig skulle prøve at klatre i. Vi var alle benorvet over størrelsen på de store rødder og kronen. 

Tilbage på hotellet brugte vi et par timer ved poolen, hvor Daniel og Sophia øvede sig på at stå på hænder under vandet. Solen skinnede fra en skyfri himmel, så det var bare skønt at slappe af. Området ved poolen var rigitg godt indrettet, så de voksne kunne tage sol og samtidig holde øje med børnene i poolen. 

Aftensmaden spiste vi tidligt på Ruby´s Dinner ved Huntington beach. Vejret var desværre blevet overskyet, så det var for koldt til at bade. Så efter en fælles gåtur på stranden, kiggede Thomas og Daniel på flotte biler, imens pigerne sig for at shoppe. Sophia fik nye klip klappere som var specielt designet til hende. Hun var selv med til at vælge de forskellige dele og som kronen på værket, fik hun bling bling på.. Det var en meget glad Sophia, der gik ud af Havana butikken. 

Daniel var også meget glad, da han havde fundet en sej fidget spinner som han var sikker på ikke kunne købes på e-bay :-)

Se flere billeder her

Comments