USA‎ > ‎USA 2008‎ > ‎

Laguna Beach

indsendt 13. dec. 2008 06.53 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 08.37 af Maria Tarnow ]
28.06.2008

Lørdag slappede vi af ved Laguna Beach. Vejret var fantastisk - ikke for varmt som i sidste weekend, hvor vi nåede op på 39 grader.

Vi rullede en tur med klapvognen på strand promonaden og fandt en dejlig stor legeplads, hvor Daniel hyggede sig i fulde drag. Der var både rutchebaner, kravlerør, gynger - men bedst af alt var et bilrat som Daniel stod ved i 10 minutter. Når de andre små børn kom og ville prøve, blev han rigtig sur og skræmte dem væk, hvorefter han igen stod lige så glad ved rattet. Daniel er en lille bestemmerkonge...men hvilken en af slagsen.

Efter afslapning og en chai latte, blev det frokosttid. Drengene bestemte, at det skulle være burger og milkshake. Stedet var hyggeligt med rigtig 50ér - 60ér stemning. Da de spillede Daniels yndlingssang Lollipop, gik han helt i selvsving og humøret var i top. Det var alletiders at se hans genkendelsesglæde.

Der kom simpelthen så mange hen i løbet af dagen og fortalte, hvor cute og adorable han var. Daniel smilede sødt til dem alle og vinkede. Han er uden tvivl den dejligste dreng i hele verden. Vores lykke kan slet ikke beskrives.

Der var sågar også en fotograf studerende som tog billeder af Daniel, mens han gyngede på legepladsen.

Vi sluttede af med en mango smoothie og nød den flotte tur hjem ad Highway One.

Se flere billeder på Laguna Beach.


Comments