USA‎ > ‎USA 2008‎ > ‎

Besøg af mormor og Per

indsendt 13. dec. 2008 06.21 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 08.52 af Maria Tarnow ]
11.06.2008

Så har vi fået besøg fra Danmark af mormor og Per. Daniel har glædet sig rigtig meget og var helt vild, da han fik øje på dem i LAX fredag aften. Daniel har jo snakket med dem over Skype og kunne kende dem med det samme. Vi havde lavet et fint skilt til dem.....

Vi er nu i gang med den helt store sight seeing tour her i LA og Californien.

Lørdag var vi i Hollywood og shoppe på de dyre gader samt hygget os i Griffen Park, hvor vi bl.a. prøvede en gammeldags kausel med heste. Om aftenen spiste vi på en lækker restaurant i Hollywood - maden var alletiders og det var stemning også.

Søndag besøgte vi en af de mange legepladser, der ligger i området . Daniel kravlede rundt som om han aldrig havde gjort andet og prøvede rutchebaner, klatrestativer m.m. Det var fantastisk at opleve dem utrolig udvikling, der er sket med ham. Når han har set tingene en gang, så kan han dem. Vi lejede også en cykelvogn og kørte rundt en en smuk sø. Det var en dejlig tur, men Per og Thomas synes vist ikke, at mormor og mor trådte nok i pedalerne. Daniel sad foran og ringede med en koklokke, så de forbipasserende kunne hører at vi kom.

Mandag kørte vi til Universal Studio, hvor vi hilste på mange berømtheder og tegnefilmsfigurer. Daniel var bl.a. i Curious George Parken, Peter Pedal på dansk, som er et vand område i Universal for små børn. Daniel elskede at plaske i vandet og løbe frem og tilbage gennem vandstrålerne. Det er ikke sidste gang han skal have den oplevelse. Thomas og jeg kunne slet ikke lade være med at smile over hans store begejstring. Han var så dejlig...og våd.

Vi hygger os så meget og er super glade for, at mormor og Per har rejst den lange vej for at besøge os i USA.

Se flere billeder fra Hollywood & Griffen Park

Se flere billeder fra Legepladsen

Se flere billeder fra Universal Studio


Comments