USA‎ > ‎USA 2008‎ > ‎

13 år - still going strong

indsendt 13. dec. 2008 07.11 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 08.21 af Maria Tarnow ]
09.10.2008

I anledningen af vores 13 års dag, den 09.07.08, besluttede vi, at tage i Knotts Berry Farm. Vi havde aftalt hjemmefra, at det var dagen, hvor de vildeste forlystelser SKULLE prøves. Og det blev de så.

Uha, vi havde godt nok ondt i maven, mens vi stod i kø og mange tanker gik gennem hovedet. Pludselig var forlystelserne meget højere og vildere end først antaget. Men da turene først gik i gang, ja, så var der ligesom ingen vej tilbage.

Jeg prøvede Supreme Scream, Sidewinder og Phony Express. Da jeg var oppe i Supreme Scream, som er et 77 meter højt tårn med frit fald, kom jeg ved en fejl til at kigge ned. Og jeg troede vitterlig, at enden var nær...

Hold op, hvor var det vildt. Du kunne se ud over hele L.A, fantastisk udsigt, men der var godt nok langt ned. Da det frie fald begyndte, blev jeg nødt til at lukke mine øjne og skrige.

Da turen var færdig, havde jeg lidt problemer med at få selen af, da mine ben og arme rystede. Personalet ved Supreme Scream smilede til mig og spurgte om jeg ville have en tur mere. No way...

Thomas prøvede Supreme Scream, Xcelerator og Silver Bullet. De to sidste var alt for vilde for mig - man skal jo kende sine begrænsninger.

I mellem de vilde ture, nød Daniel nogle mindre vilde turer med parkens lokomotiv og biler. Han var også ude på en farlig hængebro sammen med far - det var sjovt.

Vi havde en super sjov dag som vi sent vil glemme.

Se flere billeder på Knotts Berry farm.


Comments