USA‎ > ‎USA 2005‎ > ‎

New Mexico

indsendt 13. dec. 2008 05.53 af Thomas Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 07.47 af Maria Tarnow ]
Dagbog fra New Mexico

7.5.05 Vi har været en tur over grænsen og besøgt Mexico. Der var masser af sol og en rigtig god stemning. Vi gik ind på et hyggeligt sted og fik en frosen margaritta og hørte nogle mexicanske musikkere spille. Da vi skulle hjem tog det lang tid at komme over grænsen, da Osamo var begyndt at videofilme personalet. Men endelig kom vi tilbage til vores lejer og fik noget godt bbq til aftensmad.

8.5.05 Efter en lang køretur kom vi til prerien i New Mexico. Vejret er fortsat fantastisk, men det er meget varmt. Vi besøgte nogle drypstenshuler i Carlsbad. Det var en stor oplevelse. Det var bl.a. i disse huler, at Rejsen til jordens indre er optaget. Om aftenen tog vi i Drive Inn biograf og så Agent Catwalk 2. Vi sad på taget af minibussen og det var super cool og rigtig americansk. Inden vi gik i seng hyggede vi os med lidt frugt fra Walmart.

9.5.05 Det er i dag 8 år siden vi blev forlovet - og vi har det skøndt. Vi er på vej mod Navajo - indianers hjemland. På turen gjorde vi stop ved Roswell som er centrum for ufo historierne. Vi kiggede ind på et museum, hvor Maria snakkede med en mand som bestemt mente, at han havde set en flyvende talerken med sine egne øjne.

Se flere billeder fra New Mexico

Comments