Daniel‎ > ‎Daniel 2016‎ > ‎

Trysil 2016

indsendt 7. feb. 2016 07.51 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. jun. 2019 23.17 ]
07.02.2016

Vi er netop hjemvendt fra den dejligst skiferie i Trysil, Norge. Vi har haft fantastisk vejr med en masse sne og sol de fleste dage. 

To aftner var vi ude at køre på de oplyste pister, hvilket var en dejlig og helt speciel oplevelse. Den første aften var der helt vindstille og sneen dalede ned fra himlen. Det føg noget mere med sne den anden aften og der var tåget. Vi havde svært ved at se mere end en meter frem. Det var fedt at prøve begge dele. Det er nemlig aldrig dårligt skivejr.  

Daniel og Sophia har igen været på skiskole i fem dage - denne gang på level 2. Trysil har nogle fantastiske skiguider som vi kun kan anbefale. Det er deres fortjeneste, at Daniel og Sophia begge har lært så meget og udviklet sig. 

Daniel kører sikret og kan komme ned af alle pister med en flot stil og fart. Selv på de sorte pister, hvor han kan køre fra sin far. I løbet af et par år vil han sikkert også kunne køre fra sin mor. Han laver flyvehop og er ikke bange for noget. 

Sophia er en racerbølle på de grønne/blå pister og kan i roligere tempo komme ned af de røde pister. Hun har en rigtig fin stil og bremser flot. Sophia elsker Valle (en kæmpe bamse fra Trysil som også står på ski). Pludselig fik hun øje på Valle på vej ned af en piste og så racede hun ellers afsted efter ham. Vi andre kunne knap følge med. Hun bremsede lige foran Valle og gav ham en kæmpe krammer. De andre omkring hende synes, at hun var den sødeste lille koalabjørn pga. hendes hue.

Vi er meget imponeret over begge børn. Vi nyder at de deler vores glæde for at slå på ski. 
Det er en fantastisk måde at være sammen på - kvalitetstid på højt niveau. 

Se flere billeder Trysil 2016

Comments