Daniel‎ > ‎Daniel 2015‎ > ‎

Skiferie i Trysil

indsendt 8. feb. 2015 10.33 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. jun. 2019 23.08 ]
08.02.2015

Så er vi hjemvendt fra den første skiferie med børnene i Trysil i Norge. Det har været en helt igennem fantastisk tur for hele familien. Vi har været afsted med vores søde naboer Louise, Mikkel og deres børn Laura og Arthur. 

Skiferie er kvalitetstid på højt niveau og vi har nydt hvert eneste øjeblik. Daniel og Sophia elsker aktiv ferie og er blevet vilde med at stå på ski, så vi skal helt sikkert afsted igen næste år.  

Daniel lærte lynhurtigt at stå på ski og der gik ikke længe før han lavede flyvhop og kørte afsted med over 50 km i timen. Han var på skiskole i 5 dage og det var rigtig godt givet ud. Her fik han nogle forskellige teknikker, kom mere omkring i området og prøvede også at køre off pist. 

Sophia tog det med ro den første dag på ski, hvor hun kørte mellem mine ben. Men efter skiskolens 2 dag, kom der fart på vores lille racerbølle, der selv tog lifter og drejede fra side til side. Sophia endte med at få en super god teknik. Daniel skal være hurtig, for Sophia er lige i hælene af ham :-) 

Nogle af de mange højepunkterne fra turen var den flotte norske natur, det dejlige vejr, mødet med Valle (skibamsen), aften skiløb samt deltagelse i Valle Race, hvor begge børn fik en flot guldmedalje. Daniel og Sophia er så seje til at stå på ski. Vi er dybt imponeret og meget stolte!

Se flere billeder fra skiferien her:

Comments