Daniel‎ > ‎Daniel 2014‎ > ‎

Verdenskortet

indsendt 25. jul. 2014 02.29 af Maria Tarnow   [ opdateret 12. jun. 2019 22.35 ]
24.07.2014

Efter en dejlig tur på Trekantsruten, kørte vi til Verdenskortet ved Klejstrup Sø. Det var et hyggeligt lille sted, hvor man kunne se det meste af verden hugget ud i sten. Daniel og Sophia synes var rigtig sjovt at finde Sydkorea - "mit yndlingsland" som Daniel siger. Der var mulighed for at sejle rundt i verden i små både og det skulle Daniel og Sophia selvfølgelig prøve. Efter lidt plask kom Sophia over i Daniels båd og så gik det meget bedre. 

Bagefter hilste vi på gederne og de små gedekid som kun var en uge gamle. Det var lige noget for børnene som var derinde i rigtig lang tid. Sophia fortalte, at hun gerne ville have et lille gedekid på værelset og en kanin. Daniel og Sophia var også ude at ride på en lille pony. Vi sluttede af på den store trampolin, hvor der var sat en vandspreder op. Det var godt vi havde ekstra tøj med, for det var to plask våde børn som kom tilbage.  

Verdenskortet er et dejligt sted, hvis man har mindre børn på Daniel og Sophias alder. På vejen hjem gav farmor og farfar aftensmad på Graceland i Randers. Det var en rigtig dejlig dag og vi glæder os allerede til den næste tur sammen. 

Se flere billeder herComments