Daniel‎ > ‎Daniel 2013‎ > ‎

Første skoledag

indsendt 12. aug. 2013 10.44 af Maria Tarnow   [ opdateret 12. aug. 2013 14.42 ]
12.08.2013

Daniel har haft en rigtig god første skoledag. Han havde glædet sig så meget, at han næsten ikke kunne sove søndag aften. Mandag morgen kl. 8.00 var han i tøjet og klar på cyklen, selv om vi først skulle være på skolen kl. 10.15. 

Da vi kom ned på skolen, blev Daniel lidt genert, men da han mødte sine kammerater, var den gamle Daniel tilbage med smil på læben og en frisk bemærkning. Han er kommet i klasse med hans bedste venner fra børnehaven, hvilket vi er rigtig glade for. Det er en super drengegruppe som leger sammen på kryds og tværs og passer godt på hinanden.

Vi startede med fællessang på skolens Musiktorv for alle skolestarterne og deres forældre. Derefter gik alle børnene ud til de nye klasser, hvor de fandt deres pladser. På vej hen til klasserne, flagede alle de andre elver. Det var simpelthen så hyggeligt - sikke en modtagelse! 

I klassen præsenterede lærerne sig og der var igen fællessang. Herefter skulle børnene i gang med at lave en ferie bog, hvor de skrev og tegnede noget fra deres sommerferie. Det var spændende at finde penalhuset frem i den nye taske og komme i gang med opgaven :-) 

Da skoledagen var færdig kl. 11.45, så vi "Monsters University" i biografen, for at gøre lidt ekstra ud af første skoledag. 
Se flere billeder herComments