Daniel‎ > ‎Daniel 2013‎ > ‎

Daniels Piratfest

indsendt 22. feb. 2013 08.00 af Maria Tarnow   [ opdateret 22. feb. 2013 09.07 ]
22.02.2013

I forbindelse med Daniels 6 års fødselsdag, fik vi i dag holdt Piratfest for storbørnsgruppen i børnehaven. Det var et held, at denne fest ikke også skulle aflyses som den var blevet i sidste weekend, da både Daniel og jeg var syge :-(

Efter leg og sjov på værelset, spiste vi lækkert mad. Daniel havde valgt, at vi skulle have "kanonkugler på spyd og lange sværd" (fiskefrikadeller, pommes, tomater, agurker og gulerødder). 

Vi havde lavet en pirat skattejagt, hvor børnene skulle lave forskellige aktiviteter, herunder svare på spørgsmål om pirater, blive malet i hovedet, få dødningehovede tatoveringer og klap for øjet. Da de tilsidst lignede rigtige pirater, skulle skatten med alle guldmønterne findes.

I garagen havde vi hængt en pinata "skattekiste" op som børnene så skulle slå ned med en pinatastav. Det var et kæmpe hit og de var helt vilde. De slog alt, hvad de kunne og efter lidt længere tid end beregnet, fik de skattekisten ned. Alle guldmønterne væltede ud og pitaterne kastede sig over dem.

Herefter var det tid til kage og fødselsdagssang, og så skulle pigerne hjem til børnehaven. Det var aftalt på forhånd, at drengene skulle blive resten af dagen og feste videre. De hyggede sig så meget med bl.a. lego starwars, mgp dans og biler. Senere lavede de hver deres eget kræmmerhus som blev fyldt med popcorn, mens de så en film. 

Det var nogle meget trætte drenge som blev hentet efter at have været i gang fra 10 -17. De var alle enige om, at det havde været en fantastisk dag. Daniels fødselsdag bliver uden tvivl "årets fest" i børnehaven :-)

Se flere billeder her
Comments