Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Tur til Weissenhäuser Strand

indsendt 1. apr. 2010 07.45 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.33 af Maria Tarnow ]
01.04.2010

Vi er nu kommet hjem fra en dejlig mini ferie ved Weissenhäuser Strand i Tyskland. Det var alletiders sted som varmt kan anbefales til andre med mindre børn. Der var et kæmpe badeland, jungleland, store legepladser og så ligger det lige ned til stranden. Der var også minigolf, trampoliner og el motorcykler. Sidst nævnte var Daniel helt vild med - han har nok kørt 20 ture, hvis det kan gøre det.

Vi var afsted med Rikke og Flemming og deres børn, Mathias og Rasmus. Daniel var meget betaget af Mathias, der jo er nogle år ældre. Han glæder sig uden tvivl til næste gange de to skal være sammen :-)

På hjemturen var vi forbi Dannevirke - det danske riges gamle sydgrænse ved Ejderen.  På museet så vi en spændende udstilling, der beskriver de forskellige faser i Danevirkes historie og dermed den tidligste danmarkshistorie. Daniel var meget imponeret over de store kanoner og økser og sværd. Han fik også en fin tinsoldat med derfra.

Til trods for at det regnede en hel del, begav vi os på en rask gåtur i området og så resterne af Valdemarsmuren og de forskellige volde. Det var rigtig spændende og vi glæder os til at besøge stedet igen, når solen skinner.

Se billeder fra turen her
Comments