Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Tur til Legoland

indsendt 24. apr. 2010 12.43 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.27 af Maria Tarnow ]
24.04.2010
Vi har haft en dejlig lørdag i Legoland med Jyske Bank. Vejret var helt fantastisk og vi skulle nok have haft solcrem på for vi kan i hvert fald stadig mærke solen på kinderne. 

Det var første gang for Daniel og han nød det i fulde drag. Det var rigtig sjovt at se forskellige steder i verden og alverdens dyr lavet i små legoklodser. Daniel var vild med de store drager  og derfor stor vi også i kø for at prøve ruchebanen "Dragen", men Daniel var desværre 2 cm for kort til at kunne komme med. Vi troede først, at han ville blive rigtig ked af det, men han sagde bare "det går nok mor - vi prøver den bare næste år". Hvor cool er det ikke at sige, når man kun er 3 år.

I løbet af dagen mødtes vi med Daniels to fætre, Victor og Mathias (+forældre) og det passede bare Daniel rigtig godt. Han skulle da også sidde mellem dem, da vi spise frokost :-)

Der var rigtig meget at prøve og vi forsøgte at komme igennem hele parken, men til sidst kunne vi ikke mere.  Klokken 18, efter køb af to bionicals til Daniel, besluttede vi os for at køre hjem ad igen.Comments