Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Start i børnehaven

indsendt 7. feb. 2010 00.08 af Maria Tarnow   [ opdateret 7. feb. 2010 00.50 ]
07.02.2010

Der er taget hul på et nyt kapitel i Daniel liv, da han i mandags  startede i børnehaven Nørreskoven, Skov afdelingen. Det har været en meget spændende uge og jeg tror aldrig, at vi har oplevet Daniel så træt. Når han kommer hjem, er hans første ord "jeg går lige ind og lægger mig i min seng for jeg er så træt"....

Daniel har klaret omstillingen rigtig flot og har helt sikkert været parat til de nye udfordringer i børnehaven. Dagen starter med, at vi finder Daniel rum, hvor der hænger et stort hus i karton med et flot billede af Daniel. Her kan vi hænge hans tøj og støvler. Herefter tager vi hans lille taske med ind i køkkenet, hvor han selv lægger sin madkasse og drikkedunk i køleskabet. I løbet af dagen må han selv gå ud og spise af madpakken. Og det passer Daniel rigtig fint!

Som dagen skrider frem er der mange forskellige aktiviteter i børnehaven, bl.a. samling, hvor småbørns gruppen laver forskellige sanglege og det er Daniel meget begejstret for. Han elsker at synge og det kunne pædagogerne mærke med det samme - for dem var det en sand fryd at have Daniel med. Som forældre bliver man bare super glad over sådan en besked. 

I fredags var Daniel med i storbørns gruppens leg, da de mente, at han var klar til det. De legede en leg, der hedder "Hund find dit kødben", hvor en gemmer et kødben omme på ryggen og så skal hunden finde det. Alle børn sidder med hænderne på ryggen og må ikke fortælle, hvis de har kødbenet. Daniel fik kødbenet på et tidspunkt i legen og han kunne næsten ikke holde spændende ud. Det var alletiders og pædagogerne var overrasket over, hans evne til at forstå legen, når han ikke havde prøvet det før.

Daniel leger  rigtig godt med de andre børn - både store og små og deltager i alle aktiviteterne - glad og velstimuleret. Han er lidt ked af det, når vi aflevere ham, men de går over i løbet af et par minutter. Vi er alle enige om, at han har fået en rigtig god start og det glæder os jo meget som forældre. Det er altid hård at skulle aflevere sit kæreste eje et nyt sted, men vi er helt trygge ved Skoven og de søde pædagoger som tager sig så godt af Daniel.

Et speciel tak til mormor og morfar og oldemor og oldefar som alle ringede til Daniel for at høre om hans første dag i børnehaven. Det glædede både ham og os rigtig meget.

 
      
  
Comments