Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Sommerfest i børnehaven

indsendt 20. jun. 2010 03.30 af Thomas Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.14 af Maria Tarnow ]
19.06.2010

I dag var vi været til sommerfest i Daniels børnehave Nørreskoven. Det var bare super sjovt og sejt at være i børnehave på en lørdag.  Der var sang og musik og en en masse aktiviteter. Blandt andet lavede vi kæmpe store sæbebobler, legede spiderman i nettene, hoppede i store vandpytter, prøvede flødebollemaskinen. I løbet af dagen spiste vi vores madpakker og hyggede os med de andre forældre.

Vejret var desværre ikke med os og på et tidspunkt måtte vi søge ly i indianerteltet nederst i haven og blive der til det værste regnvejr var overstået.

Daniel var selvfølgelig også i super humør fordi hans bedste ven Gustav og så var med til festen. Det var så dejligt at se de to små drenge løbe rundt og lege og hygge sig. Der blev også uddelt kæmpe knusere, da de skulle sige farvel :-)

Festen blev sluttet af en stor kage konkurrence, hvor der var de flotteste og lækreste kager. Daniel var helt vild med en stor grøn dino kage og skulle selvfølgelig have det første stykke :-) I år nåede vi ikke at deltage, men næste år skal vi være med og gå efter vandrepokalen!

Vi vil gerne sige børnehaven tak for en super fest!

Se flere billeder her


Comments