Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Søndag på stranden

indsendt 28. jun. 2010 14.32 af Maria Tarnow   [ opdateret 28. jun. 2010 14.50 ]
28.06.2010

Efter nogle travle dage med byggeri beslutninger, besluttede vi at holde en mere afslappet weekend med Daniel i centrum. Det blev en fantastisk weekend, hvor vi startede fredag med rå hygge og Disney sjov. Daniel fik lov at være længe oppe. Der blev lavet huler og det var lige sagen.  på skift blev vi inviteret indenfor, hvor Daniel fortalte om, hvor køkkenet  og badekaret skulle være. Han bliver uden tvivl en god lille indretningsarkitekt...

rdag formiddag kørte vi til Århus, hvor vi mødtes med mormor som overraskede Daniel med en tur på McDonald’s . Hun havde gaver med til Daniel, bl.a. en rød fjernstyret racerbil som både Daniel og far blev rigtig glad for. Så må skiftes til at køre den :-)

Søndag var vi i løbeskole og bagefter smurte vi madpakker og tog i Dyrehaven i Århus. Vi så de små bambi unger og de var bare så søde.  Vi sluttede dagen af med at hygge på stranden. Daniel kastede sten i vandet i mens han stod og sang til glæde for både os og de andre gæster på stranden. Han er fantastisk!


Comments