Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Påske 2010

indsendt 5. apr. 2010 04.39 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.32 af Maria Tarnow ]
05.04.2010

Vi har haft en rigtig god påskeferie sammen med familie og venner.

Lørdag passede vi Mikkel og Silje - vores kommende naboer/kollega. Det havde Daniel glædet sig meget til og havde i løbet af dagen spurgt mere end 20 gange, hvornår Mikkel kom. Vi hyggede os med at klippe påskekyllinger og lavede farlig dinosaurer i karton. Bagefter fodrede vi ænder og gik tur i det dejlige vejr. Da vi kom hjem igen var det tid til at lave pizza og det var et stort hit for de små.

I går var vi i sommerhus på Mols hos morfar og Gitte, hvor vi havde en dejlig dag - selv om vejret ikke helt var med os. Vi malede æg og det var rigtig sjovt. Daniel var meget optaget af det, og med hjælp fra morfar gik det så fint. Jeg kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har malet æg, men det er i hvert fald mange år siden. Efter æggemaling og lækker frokost var det tid til at finde påskeæg i haven som jo er en fast tradition. Det var svært at se, hvem der var mest begejstret - morfar eller Daniel...

Daniel fik også en æderkop som skulle i vand, så den kunne vokse sig 6 gange større end den oprindelig størrelse. Så den følger vi nu og den er allerede blevet rigtig stor og skummel - selv om den kun er én dag gammel. Jeg har spurgt Daniel om den ikke skulle smides ud, men desværre var svaret "nej, mor" :-)


Comments