Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Opdatering - Daniel

indsendt 1. jul. 2010 12.26 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.12 af Maria Tarnow ]
09.07.2010

Daniel hygger sig rigtig her i sommervarmen. Timerne i børnehaven er fulde af forskellige aktiviteter og han er drøn træt, når han kommer hjem. Han er rigtig glad for at være i børnehaven og har fået mange nye venner. Alle kan lide Daniel og vil gerne lege med ham. Det er vi som forældre jo super glade for!

Når vi løber en tur med Daniel om eftermiddagen, er det sten sikkert at han falder i søvn i løbevognen. Vi har fået en babyjogger og det er en super løbevogn. Daniel elsker den!

Daniel snakker meget om, at han snart skal være storebror og flytte i det nye hus i næste uge.  Han er begyndt at pakke noget af sit "baby legetøj" i flyttekasser til lillebror eller lillesøster kommer. Han glæder sig meget til vi skal rejse til Sydkorea og vil gerne holde babyen. Han bliver en fantastisk storebror :-)

I sidste weekend var vi sammen med vores venner fra Koreatroldene, Hanne og Kristian og deres lille dreng Noah. Det har været super hyggeligt. Lørdagen, hvor de kom, lavede vi en skovtur, da det var alt for varmt at være i lejligheden. Mens pigerne hyggede sig på tæppet, spillede drengene fodbold på det grønne område ved søen. Det var dejligt at være sammen med dem igen og se, hvor stor Noah var blevet.  Noah havde en motorsav med til Daniel og den har været med i børnehave lige siden. Totalt sejt, siger Daniel!

I lørdags var vi til Monstertruck show i Hinnerup. Det var en kæmpe oplevelse for Daniel som under hele showet sad med åben mund og klappede. Der var både mini trucks og biler på to hjul og til sidst de kæmpe store trucks som kørte over fem bilen som blev total smadret. Det var et show fyldt med masser af benzin og larm - lige noget for Daniel og far :-)  


Vi har samlet lidt billeder fra de forskellige aktiviteter herComments