Daniel‎ > ‎Daniel 2010‎ > ‎

Charmetrolden - nu med briller

indsendt 15. jan. 2010 08.35 af Maria Tarnow   [ opdateret 17. jan. 2010 05.06 ]
17.01.2010

... dog kun for en kort stund. Der er ikke tale om en permenet løsning, men der imod en udklædningsleg som han legede med mormor og Per, da de skulle passe ham. Det understreger blot, at Daniel er en lille charmetrold - også med briller.

Ja, jeg kunne ikke lade være med ikke at vise dette billede - Daniel ser simpelthen så sød ud!

Vi har været på besøg i børnehaven Nørreskoven, hvor Daniel skal starte 1. februar. Det gik over alt forventning og Daniel var meget begejstret.
Da han snart bliver tre år, kan vi også mærke, at han trænger til nogle flere stimuleringstilbud end dem som dagplejen kan tilbyde. Vi var knap kommet ind før to søde piger kom hen og ville snakke med Daniel. Han var dog lidt genert og gemte sig bag mors ben. Der gik dog ikke længe før at han havde vendet sig til de nye omgivelser og de nye legekammerater. Min kollegas dreng kom straks hen og gav Daniel et knus og bød ham velkommen. Han havde også tegnet en tegning til Daniel - det var simpelthen så sødt.

Det var spændende at få en rundtur og se de forskellige rum, hvor man kunne lave mange forskellige ting. Daniel elsker at synge og tegne og klippe og det var der rig mulighed for. Til Daniel store glæde var der også en stor kasse med diverse dinosaurer som straks blev stillet pænt op på række. Der var også den dejligste store legeplads ned til skoven.

Børnene virkede rigtig søde og personalet var både i mødekommende og meget kompetente. Det bliver uden tvivl en positiv oplevelse at skulle starte  i børnehaven i skov afdelingen.

Vi har været ude og købe vi en lille LEGO Bionicle taske i blå, drikkedunk og madkasse som Daniel skal have med, når han starter i børnehave. Han valgte selv tasken og var så glad for den, at han har sovet med den i sengen. Sødt :-)
  
  


Comments