Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Weekend med sjov og balade

indsendt 21. jun. 2009 13.15 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 15.01 af Maria Tarnow ]


21.06.2009

Vi har haft en super weekend med to hold rigtig gode venner og deres dejlige børn. Det er desværre længe siden, vi har set dem sidst pga mit knæ og det er derfor fantastisk at kunne "samle tråden op" og fortsætte som om der ikke var gået mere end en uge. 

Lørdag besøgte vi Henrik, karina, Anton og Frida i Egå. De havde fået bygget en lille træhytte i haven, hvilket var et stor hit for børnene. På skift kravlede de op ad stigen til trætten og sprang derefter ned i armene på Karina, men jeg tog billeder. De vinede af fryd og det var ikke til at stoppe igen. Da foreslog, at de skulle ind og sove, så råbte de bare i kor  "neeeej".  Klokken var næsten tolv før Daniel faldt i søvn. 

Søndag morgen kørte vi til Holstebro for at være sammen med Lars, Kamilla, Josephine og Jacob - Daniel gode ven som også er født i Sydkorea. Det var tydeligt, at drenge efter fem minutters generthed hyggede sig gavaldigt sammen. Efter en lækker brunch drønede de rundt og legede i haven med fodbold, legehus og vand - godt vi havde ekstra tøj med for de var plask våde.
Vi er meget glade og taknemlige for det "venskab" som vores små guldklumper (og deres forældre) har fået gennem snart to år. Vi håber, at det vil fortsætte og blive til et livslangt venskab - selv om de bor nogle kilometer fra hinanden.

På tilbage vejen kørte vi forbi McDonals og fik Daniels livret - nemlig burger og pomfritter.

Inden Daniel faldt i søvn, fortalte han, hvor dejlig en weekend han havde haft med sine gode venner. Og at gud måtte passe godt på dem. Han er simpelthen den sødeste dreng :-)

Se flere billeder fra weekendens begivenheder her
Comments