Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Troldetræf i Haderslev

indsendt 5. sep. 2009 10.23 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.53 af Maria Tarnow ]
05.09.2009

I dag var vi været til Troldetræf i Haderslev med andre familier som også har adopteret en lille koreatrold eller to. Der var også familier som lige havde fået et billede af deres barn og snart skulle rejse afsted til Sydkorea. Det vækkede rigtig mange gode følelser fra tiden, hvor vi lige havde fået billeder af Daniel og den ubeskrivelige glæde det var endelig at få ham i vores arme. Når man venter på barn, så kan det kun gå for langsomt - uanset om det er første eller anden gang :-)

Det har været en dejlig dag, hvor vi rigtig har hygget os. Det er rart at snakke med andre med samme refference ramme - og se alle de søde og glade børn.

Vi var på en stor udendørs legeplads og det var et hit for alle børn og voksne. Der var både hoppepude, gocarter, svævebane, gynger, sandkasse osv. Der manglede bestemt ikke noget. Så skulle det da lige have været at solen kiggede lidt mere frem. Vejret blev dog bedre op ad dagen. Vi vil gerne takke alle de andre familier for et hyggeligt træf - vi glæder os til næste gang.

Se flere billeder her
Comments