Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Sommerferie

indsendt 7. aug. 2009 10.47 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.59 af Maria Tarnow ]
07.08.2009

Så kom sommerferien endelig og vi nyder det i fulde drag. Motto for ferie har været " byger der kommer og byger der går, det er den danske sommer". Men som alle ved er der ikke forkert vejr - kun forkert påklædning :-)

Det er blevet til mange dejlige oplevelser - dog inden for landets grænser. Thomas og Daniel har haft en uge alene, herefter har vi haft to uger sammen hele familien og så slutter Daniel og mor af med, at holde en uge alene. På den måde kunne vi have Daniel hjemme uden at han skulle i gæste dagpleje.

Daniel har bl.a. været til jernebaneudstilling, på naturhistorisk meseum og på shoppetur til Århus med oldefar og oldemor. Vi har også været i dyrehaven og fodre dådyr samt en tur i tivoli Friheden i Århus. Turen er også gået til Odense, hvor vi fik æggekage med mormor og Per samt til  Slettterhage, hvor vi besøgte morfar og Gitte. Da vi gik tur ved havet, så Daniel bl.a. et marsvin og nogle store både.

Ellers har vi brugt tid på at få slappet af og vist vores hus frem. Desværre er der stadig ikke nogen købere - omend vi har fået nogle bud. Vi håber på, at der snart sker noget, så vi kan komme igang med at bygge drømmehuset!

I næste uge skal Daniel i biografen for første gang - vi skal se Peter Pedal. Det bliver rigtig spændende og se, hvad han siger til det.

Se flere billeder fra sommerferien her

 
Comments