Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Forår i luften

indsendt 29. apr. 2009 04.31 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 15.09 af Maria Tarnow ]

29.04.2009

Så er det vist tid til en lille opdatering fra familien Tarnow.

Vi startede aprilmåned ud med at glæde os til den kommende påskeferie - alle dage var planlagt med herlige aktiviteter, herunder sommerhustur med mormor og Per samt tur til Nord Tyskland med farmor og farfar. Vi havde glædet os rigtig meget - ikke mindst Daniel som jo elsker, når der sker noget. Det blev i midlertid ikke helt som vi havde regnet med...

Fredagen inden påske leger Daniel med sin veninde Frida, mens vi voksne hygger os i deres haven. Da jeg skal hente Daniel pusletaske er jeg uheldig at falde direkte ned på mit venstre knæ. Det resulterer lørdag morgen i en tur på sygehuset, hvor de finder ud af, at knæskallen er flækket i tre stykker. Meget uheldigt op til en ferie. Jeg blev indlagt og gjort klar til opperation, hvilket de næste dag ændrede, så jeg kunne komme hjem, men med hele venstre ben i en skinne og en recept på morfin piller. Benet skulle holdes i fuld ro de næste 6 uger. Æv, det var ikke lige den ønskede start på påskeferien.

Efter jeg kom hjem, begyndte Daniel også at få ondt i sit knæ og skulle ligge som sin mor med benet på en pude og pusles om. Han må have lyttet godt efter, når Thomas og jeg snakker, for pludselig lyder det fra Daniels mund " Jeg har ondt i knæet - ikke til at holde ud". Så kom smilet frem på vores læber og vi var færdige af grin alle tre. Det er helt utrolig, at opleve vores dejlige og yderst kvikke dreng. Se hvordan Daniel observere og bagefter gentager nøjagtigt, hvad vi har sagt. Det er super flot for en dreng på 2 år - han er meget dygtig til at snakke. Også til selv at tage tøj og sko på. "Daniel gør det selv" siger han. En meget bestemt herre.
 
Daniel er også blevet meget fræk og fuld af spilopper. Han har fundet ud af, at jeg ikke kan løbe efter ham, når han gør noget han ikke må. Så står han bare og griner i en sikker afstand fra sengen eller sofaen. Beder vi ham om at hente en bog eller et æble til mig, så henter han det. Men i stedet for at give mig det, ja, så står han med et smørret smil på læberne og vifter det foran mig - selvfølgelig, så jeg ikke kan nå det. Det er vist en værre drillepind...

I løbet af måneden har vi haft besøg af vores familie og venner som har været meget søde og behjælpelige. Det er dejligt, når man ikke kan så meget selv. Huset har nærmest lignet en blomsterforretning. Og påskeæggene til Daniel har et stort hit. Tusind tak for det.

Oven i alt det andet, blev vores hus også sat til salg, så vi kan komme igang med byggeriet. Der har været mange fremvisninger og en stor interesse. Vi har fundet en hold som vil købe huset, når deres andelsbolig bliver solgt - så nu krydser vi bare finger for, at det er hurtigst muligt. I den forbindelse har Thomas også stormet rundt "med kust og spand", så hele huset har skinnet. Det har været helt fantastisk - bedre mand og far kan man ikke ønske sig.

Comments