Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Jul 2009

indsendt 25. dec. 2009 12.28 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.45 af Maria Tarnow ]
25.12.2009

Så kom juleaften endelig. Daniel har sådan glædet sig til at skulle danse om juletræ og pakke gaver op. Specielt det sidste. Han har jo ved flere lejligheder snakket med julemanden om, hvad han ønskede sig. Og han blev i hvert tilfælde ikke skuffet juleaften, da der var mange gaver med Daniels navn på. Vi vil gerne sige tusind tak til jer alle for de flotte gaver.

Vi har haft en dejlig jul, hvor vi rigtig har hygget os med familien. Det har været rart at kunne slappe af oven på en travl december måned, der bl.a. har stået på færdiggørelse af tegninger og kontrakt til vores drømmehus med Orla Kragelund samt overtagelse af den lejlighed, vi skal bo i, indtil huset står færdigt den 15 juli 2010. Nu skal de sidste ting flyttes og så skal der siges farvel til Egevænget 14.

Vi glæder os meget til det nye år som, hvis alt går vel, også byder på en familieforøgelse fra Sydkorea. Vi er nummer 17, så vi håber, at kunne rejse afsted til Seoul i oktober måned. Daniel har allerede "valgt", at det skal være en lillebror som skal hedde Sebastian :-)

Se billeder fra december måned på her
Comments