Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Hygge med Mormor

indsendt 29. nov. 2009 10.56 af Maria Tarnow   [ opdateret 29. nov. 2009 11.28 ]

29.11.2009

Vi har haft en dejlig weekend, hvor vi fredag eftermiddag startede weekenden med Juletræstænding på Hinnerup tov. Vi mødte julemanden og fik en godterpose - det var lige sagen.

Bagefter var der mulighed for at komme op i en 45 meter høj kran og det VILLE Daniel. Han var ikke til at stoppe, så jeg måtte, som den pligtopfyldende mor jeg er, opfylde min søns ønske. Vi stod i kø lang tid, men endelig blev det vores tur. Vi blev spændt fast med seler og så gik det ellers op - højt op. Da vi nåede til 20,6 meter måtte jeg sige stop - ikke højere op. Det var et smukt syn over byen med alt det flotte julelys.

Daniel var ikke påvirket af højden, men var meget begejstret.  På et tidspunkt siger han "Se mor, far ligner en lego mand dernede". Han stod og vinkede og havde det fantastisk. Det var en dejlig tur, men jeg var glad, da vi igen var nede på jorden igen.

Lørdag formiddag havde vi besøg af gode venner som vi boede med i USA, hvilket var super hyggeligt. Daniel var rigtig glad for at se Andreas og Gustav igen - det blev både til knus og kram - og vild drengeleg.

Om aftenen kom Mormor og Per og passede Daniel, så Thomas og jeg kunne spise ude og se en film i biografen. Daniel fik desværre feber, men hyggede sig alligevel rigtig meget med mormor og Per. De havde lavet hule, læst bøger og så havde julemanden været forbi med dejlige gaver til Daniel. Da Daniel vågnede tidlig søndag morgen kaldte han " Mormor, ind til dig og sove" :-)

Vi slappede af sammen søndag morgen og fik pyntet op til jule med nisser i hele stuen. Om eftermiddagen fik vi ordnet halvdelen af vores julegave indkøb.

Og så har vi fået en flot juledekoration som Daniel har lavet i dagplejen - den blev vi meget glade for - se den her.


Comments