Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Sommerferie fortsat

indsendt 11. aug. 2009 23.19 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 14.57 af Maria Tarnow ]

12.08.2009

I går var Daniel og mor i biografen i Århus for første gang. Sjovt nok var vi de eneste to inde i salen. Vi så "Peter Pedal på nye eventyr" og det var et hit. Daniel synes, at det var meget spændende at se filmen på den kæmpe store skærm. Han fik popcorn og hyggede sig rigtig. Selv om filmen varende 1 time og 40 minutter var det ikke noget problem at holde fokus på filmen. Det er virkelig flot, når man kun er 2½ år.

Desværre blev Daniel rigtig ked af det, da filmen var færdig. Han kunne ikke helt forstå, at Peter Pedal var slut. Men heldigvis havde vi både Peter Pedal og den tidligere dvd derhjemme og det hjalp lidt :-)  Da vi kom hjem og Daniel skulle sove - ja, så var det selvfølgelig med Peter Pedal.

Vi har også været turen igennem "Build A Bear", hvor Daniel fik en tigerbamse med racertøj. Den er bare så sød og han elskede at være derinde. Der var bl.a. et sted i forretningen, hvor man kunne høre lyde til bansen, og der trykkede han nok 20 gang på "Happy birthsday to you", mens han ivrigt dansede rundt. Flere i køen kunne ikke få smilet væk fra deres læber og morede sig meget over vores lille charmetrold.
 
Se flere billeder af vores guldklump her

 

Comments