Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Godnat - og sov godt

indsendt 17. jan. 2009 00.44 af Maria Tarnow   [ opdateret 18. jan. 2009 02.03 ]

14.01.2009

Siden vi kom hjem fra USA, har vi haft en udfordring med, at få Daniel til at falde i søvn og sove i sin egen seng. Vi sad på skift hos ham i flere timer af gangen før han faldt i søvn, hvilket ikke var holdbart for nogenaf os. Derfor valgte vi for 1½ uge siden, at genoptage "Godnat - og sov godt", hvor man er noget mere konsekvent omkring faste rutiner, når børnene skal puttes. Og det har virkelig givet pote.

En time før Daniel skal i seng klokken 18.45, slukker vi for fjernsynet og hygger os sammen med sang og oplæsning af bøger. Det er en fantastisk måde at gearer ned på. Når klokken bliver 19.45 synger vi den afsluttende godnatsang "Fald til ro, lille du" og putter Daniel med sin bamse i hans seng. Vi siger en sød lille remse - altid den samme - og går ud af værelset. Det er næsten ikke til at tro, men i løbet af få minutter sover vores dejlige engel - uden problemer.

Det er meget befriende igen at have et par voksentimer inden vi selv skal i seng. Daniel vågner frisk næste morgen og med et smil siger han "mam mam" - og det kan kun gå for langsomt :-)
 
Comments