Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

Eagles, snobrød og flyvende farmor

indsendt 5. jun. 2009 08.33 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 15.04 af Maria Tarnow ]
30.05.2009

I lørdags blev Daniel passet af farmor og farfar, da Thomas og jeg skulle til koncert i Århus Arena med The Eagles. Farmor og farfar kom om eftermiddagen, hvor vi sammen bagte snobrød og grillede i haven. Vejret var fantastisk og vi hyggede os rigtig meget.

Da tiden nærmede sig, kørte vi afsted og var meget spændte på, hvordan Daniel ville tage det. Det var nemlig første gang at de skulle passe ham. Men det gik bare så fint og Daniel hyggede sig og havde haft en super aften. De havde leget i haven, fået is, læst bøger og Daniel havde fået et dejligt bad inden sengetid, hvor han havde haft sin bold med.  

Se billeder fra snobrødsbagning her

The Eagles var fantastiske - The old band that will not die.... startet when the dead sea was just sick...

Vi er vilde med The Eagles og har i mange år ønsket at komme til koncert med dem. Det var derfor en drøm, der gik i opfyldelse, da det endelig lykkes. De spillede en samling dejlige sange både nye og gamle som var krydret med sjove kommentarer og anekdoter. Bl.a. sangen  "Take it to the limit" eller "The creditcard song" som deres koner kaldte den.... Vi nød det i fulde drag og havde de spillet "Love will keep us alive", så havde de fået seks stjerner.

Se billeder fra koncerten her


Comments