Daniel‎ > ‎Daniel 2009‎ > ‎

2 års fødselsdag

indsendt 16. feb. 2009 07.14 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 15.11 af Maria Tarnow ]
16.02.2009

Søndag, den 15.02.09 blev Daniel to år og vi holdt stor fest for hele familien. Daniel var glad og veloplagt, da han kl. 10 tog imod de første gæster. Vejret var super flot med sne der faldt blødt ned fra himlen. Det var lige noget for Daniel som nød at være ude og bygge snemænd med sine to store fætre.

Til kaffen havde vi fået lavet en flot kage med Pluto på. Med det samme Daniel så kagen, råbte ham med et stort smil på læben " det er Pluto". Det med de personlige kager er blevet tradition for os - spændende hvem der skal på næste år....

Vi havde en rigtig hyggelig dag og Daniel blev meget glad for sine gaver. Han fik bl.a. en blå trehjulet cykel fra Winther, børnemøbler til sit værelse, togbane fra Brio og penge til sin børneopsparing. Vi havde købt billetter til et Safari show med Sebastian Klein som han også blev glad for. Daniel er meget begejstret for Sebastian og alle de spændende dyr han møder.

Her til formiddag har vi haft besøg af Daniels dagplejemor Anni, Frida, Jeppe og Lukas. Det var rigtig sjovt og der blev hygget med boller, frugt og figenstænger. Der var gang i de små og der blev leget med Daniel fødselsdagsgaver. De fik også alle sammen tur på den nye cykel. Thomas havde lavet ballondyr, hvilket var alletiders. Daniel var meget træt da hans små gæster var gået, for han bad selv om at komme ud og sove. 

Se flere billeder her
Comments