Daniel‎ > ‎Daniel 2008‎ > ‎

Sygdom i hele familien

indsendt 20. dec. 2008 00.57 af Maria Tarnow   [ opdateret 20. dec. 2008 01.41 ]
20.12.2008

Så har hele familien været nede og vende med flaget, og forøger nu at blive klar til julen hos Mormor og Per.

Det startede torsdag i sidste uge, hvor Daniel havde høj feber og hostede, da Thomas hentede ham. Det fortsatte fredag og lørdag var vi ved vagtlæge, da Daniel trak vejret besværret og hjertet slog hurtigere end normalt. Lægen bad os afvente situationen, da det var normalt, når små børn var syge. Søndag eftermiddag fik han så øjenbetændelse oveni. Vi har aldrig oplevet Daniel være så gal, som da hans øjne skulle dryppes...

Jeg blev hjemme med Daniel mandag og tirsdag, og tirsdag formiddag fik jeg selv feber og begyndte at hoste. Vi snakkede med læge, der mente, at det var en virus med sekundær lungebetændelse. Det blev så galt, at jeg måtte ringe efter Daniels oldefar og oldemor. Jeg var på ingen måder i stand til at passe Daniel og det er meget svært at skulle erkende. Så mens jeg fik sovet lidt, legede de to søde mennesker med Daniel. Til sidst faldt Daniel i søvn i oldefars arme - til stor glæde for dem begge to.

Torsdag blev Thomas dårlig, og fredag kom han hjem fra arbejde med feber og kastede op. Jeg havde feber hele natten, men det har aftaget lidt her til formiddag, så vi håber på det bedste. Gudskelov er Daniel ved at være på banen igen. 


Comments