Daniel‎ > ‎Daniel 2008‎ > ‎

På sygehuset

indsendt 13. dec. 2008 05.12 af Maria Tarnow
12.09.2008

Det var en slem forskrækkelse vi fik, da vi onsdag aften endte på Skejby Sygehus med Daniel.

En halv time efter aftensmaden begyndte Daniel at få rigtig ondt i maven. Han skreg og vi kunne ikke trøste ham. Jeg gik rundt med ham i

armene, men der var ikke noget at gøre. Thomas ringede til vagtlægen og mens han var i røret mistede Daniel bevidsteheden helt. Vi kunne ikke komme i kontakt med ham og blev helt ude af os selv. Vi troede, at vores dejlige lille dreng skulle dø.

Imens vi ventede på ambulancen, forsøgte vi at få liv i Daniel og gjorde som vagtlægen sagde. Det føltes som en evighed før ambulancen kom. Men næsten samtidig fik vi liv i Daniel, men kun korte øjeblikke, hvorefter han lukkede øjnene igen. Han var helt slap og livløs.

Jeg kørte med Daniel ind i ambulancen og Thomas fulgte efter. Undervejs derind faldt Daniel i søvn og hans puls var normal igen. På Skejby blev han undersøgt, men de kunne ikke sige, hvilket type anfald det havde været. Først troede de det var feberkrampe, men Daniel havde jo ikke feber. Vi blev derude om natten, så de kunne holde øje med Daniel og undersøge ham igen næste morgen.

Dagen efter havde Daniel det igen rigtig godt og var glad og smilende - han ville også gerne spise lidt morgenmad til min store overraskelse.

Da lægen senere kom og undersøgte ham, var alt normalt, og de vurderede at Daniel var sund og rask. De kunne ikke med sikkerhed, hvorfor han fik det anfald, men at det kan hænge sammen med de mange smerter han havde havde. Andre tilfælde som kan udløse et anfald kan være ved raseri eller generel overanstrengelse. De ser det en gang imellem hos børn mellem 0-3 år og det skulle være ganske ufarligt.

Så skulle det ske en anden gang, hvad de ikke tror, er vi forberedte på, hvordan han kan reagere.

Vi er så glade for, at vores elskede Daniel er tilbage igen.


Comments