Daniel‎ > ‎Daniel 2008‎ > ‎

Barnedåb

indsendt 13. dec. 2008 01.39 af Thomas Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 16.09 af Maria Tarnow ]

Den 6 januar 2008 blev jeg døbt i Grundfør kirke og fik det flotte navn Daniel Min-Wu Tarnow. Mit mellemnavn Min-Wu betyder great og strong og det må siges, at passe godt på mig. Jeg var rigtig glad i kirken. Specielt da jeg kom op til døbefonden, hvor jeg næsten kunne røre vandet....

Efter dåben var der stor fest i Grundfør forsamlingshus, hvor jeg legede med alle de andre børn og hyggede mig med de voksne. Det var dejligt at være midtpunkt og jeg tog det hele i stiv arm.

Jeg havde en fantastisk dag og blev meget glad for alle de flotte gaver og sangen som far og mor havde lavet til mig.
En stor tak til mine hjælpere ved festen - uden jer kunne det ikke være gået så godt.

Se flere billeder på Daniels barnedåbVed Daniels barnedåb 6-1-2008 Mel: Se den lille kattekilling.

VI ER SAMLET HER TIL GILDE, HER SKAL VÆRE FEST
DANIEL DU ER DØBT I DAG, OG OM DIG DER STÅR BLÆST VI SKAL FEJRE AT DU SAGDE, JA TIL GUD I DAG DET MED DÅBEN DET ER JO, EN GANSKE SÆRLIG SAG.

KÆRE DANIEL NU I DAG, SÅ FIK DU DETTE NAVN MEN DU HEDDER OGSÅ MINWU, OG DET GØR DIG GAVN DISSE NAVNE JA DE VISER, ALLE HVEM DU ER UANSET OM FOLK DIG KENDER, FÅR DE DIG SÅ KÆR.

MANGE ÅR DET ER DER GÅET, HVOR VI VENTED’ PÅ AT ET BARN DER SKULLE KOMME, LISTEN GIK I STÅ SÅ EN DAG VI FIK ET BILLED’, AF EN PRAGTFULD FYR VI BLEV GANSKE ELLEVILDE, DET GAV JO POSTYR.

OG SÅ TOG VI TIL KOREA, FLØJ DEN LANGE VEJ STRAKS VI SÅ DIG VAR DET AT, VOR LIV DET BLEV EN LEG SAMMEN VAR VI I EN UGE, HAVDE DET SÅ GODT DA DU KOM I VORES ARME, TOG DU DET SÅ FLOT.

HJEM TIL DANMARK REJSTE VI, OG ALLE MØDTE OP DA VI LANDED’ DER MED FLYET, STOD EN MEN’SKE TROP VOR FAMIL’JE OG VOR VENNER, VIFTEDE MED FLAG JA DET VAR EN GANSKE FESTLIG, KÆRLIG- DEJLIG DAG.

STRAKS SÅ FALDT DU BARE TIL, OG NU VAR DU VOR SØN OG VI ELSKED DIG FRA STARTEN, DET VAR SOM EN DRØM ALTID ER DU BARE GLAD OG FRO, OG GRINER BARE KÆRT OG DET DANSKE SPROG VI MÆRKER, SKAL DU SNART FÅ LÆRT.

DER ER MEGET KRUDT I DIG, DU FARER JO OMKRING OG HVER DAG DU BARE MASER, LÆR’ EN MASSE TING ALT SKAL UNDERSØGES JA, SÅ NYSGERRIG DU ER MOARS KØKKENSKUFFER DER, I DEM DU GERNE SER.

OG NÅR FAR HAN SPILLER GUITAR, ER DU SALIG OG SYNES DET ER SKØNT AT PILLE, HAR DET BARE SJOV’ FARS P.C. DEN ER SÅ SKÆG, OG MUSEN LIGESÅ SNART SÅ SER VI AT DU KAN, I STUEN RIGTIGT GÅ.

DANIEL DU HAR MEGET CHARME, OG DU GØR OS BLØD LEGER GERNE SØDT MED BAMSEN, DEN SOM ER SÅ SØD. FOR PORORO DEN ER SAGEN, OG DU GRINER KÆR’ NÅR VI FINDER BAMSEN FREM, I STÅR HINANDEN NÆR.

DU HAR OS NOG’N BEDST’ FORÆLDRE, SOM FORKÆLER DIG MÅSKE LIDT FOR MEGET JA, FOR DE KAN IK’ SIG NEJ MEN DU GIR OS ALLE GLÆDE, BÅDE STORE - SMÅ OG PÅ OMGANG TIL DE BESSER, MÅ DU SIKKERT GÅ.

HELE LIVET DET VIL VÆRE, SOM EN FEST FORDI DU ER SOLEN - DU ER LIVET, JA DET VIL VI SIG’ ALTID SKAL DU BARE HUSKE, DU KAN KOMME HJEM UANSET DIN ALDER JA, SÅ STÅR VOR DØR PÅ KLEM.

KÆRE DANIEL VI VIL ENDE, DENNE SANG FOR DIG DU ER BLEVET DØBT I DAG, HAR GUD MED PÅ DIN VEJ ALT DET TEGNER TIL AT BLIVE, SOM ET EVENTYR STORT TILLYKKE SKAL DU HAVE, DU VOR LILLE FYR.

Tillykke fra mor og far.


Comments