Daniel‎ > ‎Daniel 2008‎ > ‎

Helt på hovedet

indsendt 13. dec. 2008 05.23 af Maria Tarnow   [ opdateret 14. apr. 2017 15.16 af Maria Tarnow ]
04.11.2008

Det har været helt på hovedet herhjemme, da vi i den sidste tid har været uden Internet. Problemet er nu løst og igen vil der være små historier fra guldklumpen...

Vi har i forrige weekend været i Baboonland i Herning med Koreatroldene - andre familier som også har børn fra Sydkorea.

Det var en fantastisk lørdag og Daniel var i hopla hele dagen. Hele vejen derned sad og råbte Babooooon til stor fornøjelse for os.

Det var skønt at snakke med de andre forældre og udveksle erfaringer. Hvor var det alle nogle dejlige børn.

Der var rigtig mange ting at prøve i Baboonland, herunder store legeområder med rutschebaner, hoppepudder, boldeland m.v. Der var også små biler man kunne kører rundt i.

Daniel skulle selvfølgelig prøve det hele, men brugte ekstra lang tid de steder, hvor der var et rat. Han stod sågar og holdt vagt, så de andre ikke kom ind til rattet. Så var vi jo nødt til at fortælle vores lille bestemmerkonge, at det måtte man ikke...

Da vi tog hjem ved 15 tiden, faldt Daniel i søvn med det samme efter en spændende dag.

Daniel er efterhånden kommet godt ind i selvstændighedsalderen, hvor alt, hvis det kan komme til det, helst skal gå efter hans hoved. Han vil meget gerne bestemme...

Selv om det kan give grå hår i hovedet, er det dejligt at opleve, at han er så tryg og tilpas at han giver udtryk for hans meninger m.v.

Daniel er også rigtig glad for at være hos sin dagplejemor, Anni. Han hygger sig med hende og de andre børn deroppe. Der er spændende udflugter både i hallen, Gristen og forbi en nærliggende bondegård med mange dyr. Vi er så glade og taknemmelige for at Daniel bliver passet hos Anni.

Se flere billeder her


Comments