Daniel‎ > ‎Daniel 2008‎ > ‎

Glædelig jul

indsendt 28. dec. 2008 02.49 af Maria Tarnow   [ opdateret 28. dec. 2008 10.00 ]
28.12.2008

Vi vil alle tre gerne ønske vores familie og venner en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

Efter et par uger med sygdom, nåede vi at komme ovenpå til juleaften, som blev tilbragt på Fyn sammen med Mormor og Per. Daniel elskede at synge og danse om juletræ - og holdt da også gryde skeen i hånden, da vi sang "På loftet sidder nissen..."

Da vi nåede til gaverne var han helt i hopla. Han stod for at skulle dele dem alle ud, med hjælp fra far, og kunne næsten ikke holde sig vågen til at åbne de sidste gaver. Der var simpelthen så mange gaver. Han var helt udmattet - det lille pus. Han fik meget Lego Duplo brandstation og togbane, hvilket var et stort hit samt sengetæppe, tøj og et flot maleri med Pororo.

Far og mor fik to meget flotte julegaver af Daniel - en kalender som var dekoreret med tegninger og billeder fra dagplejen og et rigtig flot glas fad som Daniel selv havde malet på. Vi blev rigtig glade og begge gaver har fået en helt speciel plads i stuen.

Når vi tænker tilbage på 2008 har det været et fantastisk år, hvor der er sket rigtig meget. Vi troede, at vi skulle blive i Danmark og hygget os med vores elskede Daniel - den dejligste dreng i verden. Men pludselig kaldte USA Californien, hvor vi var afsted i tre måneder. Det var en luksus tur - helt ubeskriveligt. Alle de oplevelser kan vi leve længe på. Vi savner det gode vejr, her i den kolde tid og bestemt også Mustangen, hvis du spørger farmand.

Det bliver spændende at se, hvad 2009 byder på - måske skal vi afsted igen. Man ved jo aldrig....


Kærligst fra Familien Tarnow
 


Comments