Daniel‎ > ‎

Daniel 2012

Glædelig jul

indsendt 25. dec. 2012 04.11 af Maria Tarnow   [ opdateret 25. dec. 2012 04.26 ]

25.12.12

Kære alle,

Vi vil gerne ønske jer en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.
Tusind tak for alle de flotte gaver til Daniel og sophia.

Se flere billeder fra en dejlig juleaften her


Besøg af Julle - børnehavens nisse

indsendt 9. dec. 2012 07.55 af Maria Tarnow   [ opdateret 9. dec. 2012 09.55 ]

09.12.12

Nissehøj Storbørnsgruppe

I weekenden har jeg været med Daniel hjemme, og det have været rigtig sjovt :-)

Jeg startede med at lave nissestreger lørdag morgen, hvor Daniels far bagte boller. Mens dejen hævede og ingen så det, kom jeg frugtfarve i dejen, så den bollerne blev røde og blå i stedet for lysebrune. Hi hi de blev rigtig nok forskrækket, da de så det...Bollerne smagte nu super godt alligevel :-) 
  
Senere på formiddagen var jeg med Daniel oppe hos Albert og lege, men vi måtte desværre tage hjem efter et par timer, da Daniel blev syg. Daniels mor bar os begge hjem i seng og ved aftenstid havde han det meget bedre. Vi spiste flæskesteg, brun sovs og kartofler - det var mums. Jeg spiste så meget, at min mave var ved at revne. Inden sengetid så vi Julestjerner og hyggede i sofaen.  

Efter Daniels mor havde puttet os og der var ro i huset, listede jeg op og lavede en lille gave til Daniel. Han er en rigtig sød dreng og det var så synd, at han var blevet syg. Jeg var meget spændt på, hvad han ville sige, når han vågnede. 

Søndag morgen vågnede Daniel og var rigtig overrasket over, at der var en gave til ham fra mig. Han løb ind til sine forældre og fortalte, at der var en gave fra mig. Det var en juniorlommekniv som Daniel havde ønsket sig siden i sommers, hvor drengene fra storbørnsgruppen havde prøvet det. 

Efter morgenmad legede jeg med Daniel og hans lillesøster Sophia. Jeg drillede dem med at komme gyngeheste op i deres senge og spillede højt på Daniels elguitar. Jeg var også med til at pynte Daniels juletræ med det pynt han havde lavet efter Luciaoptoget i børnehaven. Træet blev rigtig fint og med mig i toppen ville det have været perfekt. Senere på dagen begyndte det at sne og Daniel og Sophia skulle med deres forældre ud i snevejret. De gik hen på kælebakken og havde det rigtig sjovt med at kælke på en stor bakketop. Daniel sagde, at jeg skulle blive hjemme, så jeg ikke blev kold og våd, men jeg hørte ikke efter og listede efter dem. Hi hi, de opdagede mig slet ikke. 

Da de kom hjem igen, lavede Daniel og Sophia først en lille snemand og så en kæmpe stor snemand i haven. Daniels far kunne næste ikke løfte den sidste snebold, men så hjalp jeg ham med mine magiske nissekræfter. Det opdagede Daniels far slet ikke...

Lige nu ligger jeg i Daniels seng og slapper af under dynen. Jeg glæder mig til aftensmaden for jeg har hørt, at vi skal have risengrød med  kanel og en ordentlig smørklat.

Når en drillenisse driller
kan man nemt få mavekriller
Der er sne i vinterhuen
træskotramp i stuen
Der er huller i min sok
Julle nu må det stop
før at vi går helt amok.

Tak for en dejlig weekend hos Daniel.

Nisse hilsner fra Julle

 

Lucia optog i børnehaven

indsendt 6. dec. 2012 23.19 af Maria Tarnow   [ opdateret 6. dec. 2012 23.19 ]

06.12.12

I går var vi til juleklip og lucia optog i Daniels børnehave. 

Det var rigtig hyggeligt med saftevand, glögg og æbleskiver. Storbørnsgruppen sang lucia sangen så flot, mens de gik gennem hele børnehaven. De havde øvet sig hele ugen og det kunne man godt høre. 

Sophia var meget begejstret, da hun så Daniel i optoget og råbte højt "der er Daniel, mor" :-)


Fridag hos farmor og farfar

indsendt 6. dec. 2012 00.06 af Maria Tarnow   [ opdateret 6. dec. 2012 01.56 ]

06.12.12

I mandags havde Daniel en fridag hos farmor og farfar, hvor der rigtig blev hygget om ham. Om formiddagen bagte Daniel og farmor julesmåkager som efterfølgende blev dekoreret flot. Der blev også lavet "hemmeligheder" til juleaften.
Senere, da farfar kom hjem fra arbejde, blev der bygget en stor snemand i haven. 

Der er ingen tvivl om, at Daniel nød dagen og han glæder sig til næste gang :-) 


Daniel og Frida - a stroll down memory lane

indsendt 10. nov. 2012 06.58 af Maria Tarnow   [ opdateret 10. nov. 2012 07.02 ]

09.11.2012

Fra fredag til lørdag havde vi overnatningsbesøg af Daniels søde veninde Frida. Daniel og Frida har altid haft noget helt specielt sammen - lige fra de var helt små. Best friends forever :-) 

Dejlige Daniel

indsendt 22. okt. 2012 13.45 af Maria Tarnow

22.10.2012

I just love this boy...

Efterårsferie med Mormor

indsendt 19. okt. 2012 13.39 af Maria Tarnow   [ opdateret 19. okt. 2012 13.41 ]

19.10.12

Efter en uges efterårsferie med Mormor, Per og Ella i sommerhus ved Klegod, er Daniel endelig hjemme igen. Vi har savnet ham så meget og huset har bestemt været mere stille end normalt. Også selv om Sophia kan larme :-)
 
Daniel og Ella er blevet forkælet og er mange spændende oplevelser rigere. De har bl.a. været i biografen og se "Far til fire til søs", lavet kartoffeltryk på en t-shirt, kørt racerbiler, været på tur med et stort sejlskib, cykeltur, samlet sten og skaller på stranden, grillet kæmpe snobrød, lavet bamser,  været i badeland og lavet flaskepost som blev smidt i havet. 

Se flere billeder her.  

Halloween i Djurssommerland

indsendt 7. okt. 2012 09.35 af Maria Tarnow   [ opdateret 7. okt. 2012 10.00 ]

07.10.2012

I dag har vi været til Halloween i Djurssommerland. Det var fantastisk at oplevelse, hvordan hele parken var pyntet flot op med flere tusinde græskar. Vi så også både hekse, spøgelser og farlige kæmpe skeletter gå rund i parken...

Daniel og Sophia blev pyntet med små kryb, spindelvæv og farve i håret. Daniel fik malet et lille spøgelse på kinden og Sophia fik et græskar. Det var meningen, at de skulle se uhyggelige ud, men det var de simpelthen alt for søde til :-)

I forbindelse med Halloween, var der også lavet en kæmpe labyrint af halmballer, hvilket var et stort hit for hele familien. Vi løb rundt i gangene og farede vild flere gange. Til sidst fandt vi dog ud igen. 

Vi købte små glas græskar til Daniel og søde Halloween hårspænder til Sophia.  

Se flere billeder her


Det første kærestebrev

indsendt 17. sep. 2012 08.46 af Maria Tarnow   [ opdateret 17. sep. 2012 08.47 ]

17.09.2012

Så fik charmetrolden sit første kærestebrev fra en sød pige som hedder Johanne.
Nu kan han så vælge mellem ja, nej eller måske :-)

Daniel sagde pænt tak for det søde brev...


Besøg af en ægte prins og prinsesse

indsendt 9. sep. 2012 04.12 af Maria Tarnow

09.09.2012

I går havde Hinnerup & Hadsten150 års byjubilæum og i den forbindelse havde byen besøg af kronprinseparret. 

Både Daniels børnehave og Sophias vuggestue havde lavet udsmykning til byen, så vi skulle selvfølgelig ned og se. Det var et rigtig fint engagement og vi var heldige at finde den vimpel som Daniel havde lavet. 

Vi fik set det flotte par helt tæt på. De var begge smilende og meget imødekommende. Da de gik forbi vinkede Sophia alt hvad hun kunne. Det så rigtig sødt ud :-)

Der var en masse aktiviteter i byen, bl.a. en udstilling med gamle veteranbiler. Daniel var heldig at få en tur i en af de flotte biler. Han var rigtig stolt bagefter!

Se flere billeder her


1-10 of 30