Adoption‎ > ‎

Adoption af Sophia

Tidslinien

08.05.2008 Registreret på Sydkorea ventelisten 
22.11.2010 Vi er blevet forældre til en dejlig lille pige fra 28.03.2010
24.05.2011 Vi har fået udrejsetilladelse 
01.06.2011 Sophia er rejseklar
09.06.2011 Så er vi på vej efter SophiaHvad skal man fortælle
Når man adopterer fra Sydkorea får man mange oplysninger om de biologiske forældre og deres historie, Sophias fødsel og den familie, der fik hende i pleje da hun var født. Disse oplysninger har vi besluttet at beholde for os selv og give dem til Sophia, når hun bliver stor nok til at forstå. Sophia skal ikke høre sin historie fra andre end sine forældre.

Vi ved, at Sophia måske en dag ønsker at rejse til Sydkorea for at finde sine biologiske rødder. Eller at en af de biologiske forældre søger at finde oplysninger, om det barn de for mange år siden bortadopterede. Tanken er ikke ubehagelig for os. Vi mener, at vi kan rumme den/de biologiske forældre, hvis vedkommende en dag dukker op i kød og blod. Vi ved, at de findes, og er velkomne. De har givet os den største gave i livet - nemlig Sophia.

Det kan være svært at forklare, hvad adoption er? Har du brug for at forklare hvad en far eller mor er, når du skal tale adoption med dit barn? 

Her er et forslag:

En far og mor er dem, der giver barnet kærlighed og varme. Det er dem, der sidder hos barnet om natten, når det er ked af det eller syg. Forældrene er dem, der lærer barnet at sige de første ord. Det er dem, der pavestolte når barnet tager sine første skridt. Og det er dem, der følger barnet i børnehave og skole. Det er dem, barnet betror sig til, når livet gør for ondt. Det er forældrene barnet går til, når teenageårene er for anstrengende, når den første kærlighed gjorde ondt.

Comments